Nadjazzda

Nadjazzda oftewel Nadja Filtzer zingt  een gevariëerd programma, met begeleiding van haar virtuose accordeonist, pianist, gitarist of jazztrio. Ze won de publieksprijs Concours de la Chanson 2009-Alliance Française en werd onlangs in de pers ’de Piaf van de 21e eeuw’’genoemd.

Met een repertoire van jazz, bossa-nova, latin, chansons, tango, soul en zelfs Smartlappen, zorgt ze voor afwisselende stemmingen: melancholiek, vrolijk, intiem of theatraal. In cabareske stijl weet Nadjazzda voor elke gelegenheid de juiste toon te vinden, inspelend op het publiek en het moment in diverse talen. De luisteraars worden meegevoerd op de warme golven van exotische muziek en zijn verzekerd van een super avondje uit met klasse entertainment.

Zie de video’s en luister op Soundcloud bij MEDIA

On_a_Summersday_Nadjazzda1.3.1.1.1.1

 

 

 

foto Marlon Wawoe

 

 Vive Piaf

Eem ode aan Edith Piaf vanwege haar 100e geboortejaar 2015.

Dit concert zal worden uigebouwd tot theatervoorstelling en wordt gespeeld vanaf eind April 2015 . Zie Actueel en de website:

http://www.100jaarpiaf.nl

L1008703

foto Wim Selles

 

Chantango

Nadja zingt in Chantango met een grote bevlogenheid en met joie de vivre van Piaf tot Piazzolla. Naast chansons als ‘la Vie en Rose’ en tango’s als ‘Oblivion’  passeren ook eigen composities de revue. Chantango is een avondvullend programma vol passie en hartstocht. “Nadja de Piaf van de 21e eeuw schitterde dinsdag in Wijchen – Bijna een halve eeuw na haar overlijden lijkt het alsof Edith Piaf uit de dood is herrezen. Met haar uitvoeringen van la Foule en Non je ne regrette rien bezorgt Nadja Filtzer, de ongeveer 200 aanwezigen kippenvel. “Dit is een van de pareltjes van onze programmering voor komend seizoen” spreekt de coördinator van het theater, wanneer het daverend applaus is gedoofd.”- de Gelderlander -9 Mei 2012

Winnaars publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française

DSC_0802adj kopie

foto Martin Pluimers

 

Sjaan uit de Jordaan

Tante Sjaan is het alter ego van Nadja; de enige echte! En de eerste die jaren geleden begon met de workshop Plat Amsterdams. Bij de workshop Smartlappen zingen is ze zo ondertussen een begrip geworden bij menig Nederlander. Op elke gewenste lokatie en voor kleine en grote groepen komt zij met haar tekstboekjes en accordeonist of tassen vol verkleedkleren voor gegarandeerd een hilarische middag waarin je ook echt iets van theater of zingen leert.

Daarnaast is Sjaan ook met haar partner Sjon te boeken voor een volledige Amsterdamse Dinnersjow met cabaret op maat, een Jordaanquiz en meezingen als compleet arrangement.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op!

Sjaan met Rene

Tante Sjaan met René Trok

 

 Mijn zwervend hart

Een muzikale wereldreis waarin Nadja haar familiegeschiedenis vertelt en zingt, met begeleiding van pianist en bassist en videobeeld. Deze voorstelling zal in reprise gaan najaar 2018.

Zie de video bij Media.

Geef een reactie