Met deze muziektheatervoorstelling nemen Nadja Filtzer en musici je mee in de achtbaan van Piaf’s leven en chansons. Na vele uitverkochte voorstellingen met laaiend enthousiast publiek en tours vanaf 2016 van Sneek tot aan Maastricht, het Brighton Fringe Festival tot in Mexico, spelen ze na meer dan 115 optredens nog steeds door het land.

Nadja ; “Ik voel me aan Piaf verwant. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, onweerstaanbare levenslust en vurig temperament, die ik herken vanuit mijn Mexicaans-Joods-Oekraïense roots.”

Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf in muziek en theatertekst, van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. Over Piaf’s grote en onmogelijke liefdes als wereldkampioen bokser Marcel Cerdan en Theo Sarapo. De onweerstaanbare levensvreugde van la Môme Piaf: het Meisje Mus, echoot door de voorstelling heen met nummers als Padam Padam, Rien de rien en la Vie en Rose, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking door Nadja van Piaf’s La Foule “Impeccable.”

Luister hier ‘la Foule’ een track van de CD ‘Vive Piaf!’ opgenomen door Wim Selles. Met Nadja, André Vrolijk, Leo Bouwmeester en Harm Wijntjes.

Recensies: ‘Nadja, de Piaf van de 21e eeuw! …alsof Edith Piaf uit de dood is herrezen. de Gelderlander ..alsof Piaf na 50 jaar was teruggekeerd. De rol is haar op het lijf geschreven en je voelt haar verbondenheid…sterke muzikale arrangementen, de intimiteit en interactie met ’t publiek, de emotie in zowel ontroerende als hilarische momenten..in perfect Frans Piafs grote successen..Kippenvel bij ‘Ne me quitte pas’, Hartverscheurend: zelden zo’n gevoelige uitvoering gehoord die je zo haarscherp in je ziel raakt.‘Vive Piaf’ is een waar genot en een aanrader waarop je direct verliefd wordt.De Heemsteder- Bart Jonker 2 november 2016. ‘Franse zanglegende herleeft in ‘Vive Piaf’’ NoordHollandsDagblad ‘Ik vond het een ontwapenende en indringende voorstelling. Je maakt me blij, doet me lachen, zet me aan het denken en ontroert me.’Jan Jasper Tamboer, muziekrecensent bij het Parool.‘Het impulsieve, verliefde, blije, onzekere en zeker het verdrietige sijpelt de zaal in…de erfenis van Edith speelt ze met verve.’ Brenda van Olphen, journalist Friese lokale weekbladen. ‘Het prachtige optreden van Nadja en haar drie begeleiders was van grote klasse. Zo zong ze natuurlijk ‘Non, Je ne regrette rien’ van Piaf met zo’n doorleefde intensiteit, dat je er stil van werd.’ de Beemster Bengel